moeder

Eerbetoon voor Moeder.

DSC00004 (2)3

 

Ricky is mijn roepnaam. mijn hobby’s zijn tekenen-airbrush, gitaar-keyboard bespelen, liedjes schrijven en instrumentenbouw (tokkelinstrumenten). Ook sinds kort computeren en leer ik bloggen, webdesign en meer.

vroeger was ik plaatslager-Airbrusher van beroep, na een zwaar ongeval in 2001 ben ik niet meer bekwaam om dagelijks mijn beroep uit te oefenen, wel hou ik mij bezig met vele dingen dat ik graag doe en in het verleden deed ik daar mooie werken mee voor goede doelen zoals, voor grabbelpas en een school dat was afgebrand en nog meer. Met heel men hart en veel plezier deed ik dat en wil me daar in hernemen om te doen. mijn moeder ben ik heel erg dankbaar voor alle steun, geloof en liefde dat ze mij schenkt, dank U. MA. In het verleden heb ik een mooi liedje geschreven voor mijn moeder en ik hoop dat zij nog lang mag meegenieten van de bloggen dat ik schrijf. Zij is nu 83 jaar jong en is al 38 jaar café uitbaatster dat ze nog steeds graag met hart en ziel doet. Een ma om trots op te zijn!

ricky sas

Categorieën: Geen categorie

Een gedachte over “moeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: