ga der rap nog eentje maken

met fastcut van Magix

Het programma waar ik hier nu gebruik van maak heb ik weliswaar aangekocht in volle vertrouwen, omdat ik het Photostory Deluxe van Magix had aangeschaft en daar dan wel enige mooie resultaten mee bereikt heb. Iets waar ik trots mag op zijn! Daarom heb ik besloten om er werk van te maken om verder te doen met Magix. Voor mij, Magix 3d maker, Magix muziek maker, Magix foto manager, Magix photo & graphic designer, en meer. Wat ik goed vind is dat je boeken kan aanschaffen in het Nederlands om met die programma’s te leren werken.

Ricky sas

 

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s