zicht onderweg

cropped-toshare001-e15116287819771.jpeg

Die foto’s zijn tot stand gekomen in een aantal verschillende faces. Mijn aangezicht en de straatlantaarn had ik al een paar keer bij geknipt van foto’s die ik dan bij elkaar heb gebracht met daar achter nog een licht bewerking erbij. De foto van de straatlantaarn heb ik in beeld gehad door een aankomende auto te fotograferen. Mijn aangezicht is van een selfie dat ik al in meerdere foto’s heb verwerkt.

Blacky (mijn hond), en Rocky (de hond van mijn ma) staan ook altijd wel vlug klaar om te vertrekken als ze het woord wandelen horen weerklinken in hun oor.

ricky sas

Categorieën: Geen categorie

Een gedachte over “zicht onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: