zicht onderweg

cropped-toshare001-e15116287819771.jpeg

Die foto’s zijn tot stand gekomen in een aantal verschillende faces. Mijn aangezicht en de straatlantaarn had ik al een paar keer bij geknipt van foto’s die ik dan bij elkaar heb gebracht met daar achter nog een licht bewerking erbij. De foto van de straatlantaarn heb ik in beeld gehad door een aankomende auto te fotograferen. Mijn aangezicht is van een selfie dat ik al in meerdere foto’s heb verwerkt.

Blacky (mijn hond), en Rocky (de hond van mijn ma) staan ook altijd wel vlug klaar om te vertrekken als ze het woord wandelen horen weerklinken in hun oor.

ricky sas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Eén gedachte over “zicht onderweg”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s