blijven proberen

selfie

heel graag zou ik willen een tekenfilmpje maken en het is ook daarom dat ik me meer en meer tracht te verbeteren met het werken op de computer. Ondertussen heb ik de programa’s  blender en 3dsmax leren kennen waar ik tracht iets mee te maken en met blender is het mij toch al gelukt om een crosauto te maken in 3d zicht. Ik heb die kunnen overbrengen naar autodesk 360 waarvan ik een kopie heb kunnen nemen van de link en hoop dat ik die op mijn site kan plaatsen om met iedereen te delen. Als je die dan aanklikt kan je die dan eens van alle kantjes en hoeken kekijken door te roteren, verplaatsen, inzoemen en, je ziet wel. veel plezier ermee.

http://autode.sk/2BYrSgl

met die carre ben ik van plan om er een spelletje mee trachten te maken , zo eentje dat je zelf kan sturen tijdens een rondrit met een aantal hindernissen. zal mijn best om iets mooi en leuks te ontwerpen.

ricky sas

Categorieën: Geen categorie

Een gedachte over “blijven proberen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: