keuzes maken in het leven

selfie
creatief tekenen
20171221_233619
autocad

er zijn zo van die momenten in het leven dat je moet kiezen wat of wat niet te doen. Om verder te leren met bepaalde dingen waar ik mee ben gestart en ook wel graag doe, maar er in de toekomst toch minder zal mee zijn dan als ik zou kiezen voor dat andere te leren waar ik meer zal kunnen mee bereiken. Moeilijk te begrijpen denk ik wel als je niet weet waar het over gaat. Het is zo, in het verleden had ik mij voor verschillende cursussen ingeschreven. Omdat ik graag een tekenfilmpje zou willen maken op een liedje dat ik heb gemaakt was ik ingeschreven voor creatief werken met blender 3d, dat de woensdagavond van start ging maar door gebrek aan leerlingen werd afgelast. Ook had ik mij laten inschrijven voor autocad doordat ik bij een tekentablet dat ik had gekocht het programma 3ds max, als cadeau erbij kreeg . En de leerlaar waar ik toen les van kreeg om met de computer te leren werken en nu les bij volg, Word,  zei mij dat autocad den basis is voor alle programma’s van autodesk, en daar zijn inderdaad veel programma’s van. Om verder te gaan volg ik dus les autocad op donderdagavond en de vervolgende cursus gaat ook verder op donderdag. En nu komt het? De cursus creatief werken met blender staat ook weer aangegeven om te volgen maar deze keer ook de donderdagavond, dus zal ik moeten kiezen welke cursus ik zal volgen. Met blender kan ik wel al een crossauto maken, een huis, zelfs een ventje en die laten lopen allemaal geleerd online; Daarbij denk ik dan wel dat ik vlug veel meer zal kunnen bereiken met begeleiding van een leraar er bij. Aan de andere kant hoopt de meester en de andere leerlingen wel dat ik mij inschrijf voor autocad zodat er genoeg leerlingen zullen zijn om die te laten doorgaan, en van blender weet ik dus ook niet of er genoeg inschrijvingen zullen zijn om de cursus te laten doorgaan.dat ventje van de foto boven is niet dat van in blender, wel zal ik die in blender kunnen bewerken om te bewegen en meer.

rickysas

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: