blijven leren

Ben nu overgegaan naar business en het is dan ook wel tijd dat ik meer ga doen met mijn site zodat het enige opbrengst maakt in mijn leven. Met opbrengst bedoel ik dan niet echt direct GELD!, nee. Wel de voldoening in mezelf dat ik er iets mee bereiken kan. Dat kan zijn dat iemand van iets heeft opgestoken van of over iets dat ik heb geschreven, of iets heeft bijgeleerd, een simpel iets of gelijk wat ook dan, zelf starten met een hobby of? Noem maar op, het kan zoveel zijn. Er staat al een kleine uitleg op mijn site hoe je kan een houten instrumentje bouwen waar ik zeker nog meer uitgebreid zal over terugkomen; er is nu ook bij mij opgekomen om eventueel een filmpje te maken om eenvoudig gitaar te leren spelen en een liedje te schrijven. Ben ook van plan om korte kinderverhaaltjes te maken met PowerPoint of ook wat ik naar heb gezocht en nog niet heb gevonden is om eenvoudig te werken met Word Nederlandstalig , zoals een verjaardag, kerst, of nieuwjaarkaart of uitnodiging, flyers posters, noem maar op. In alle talen maar in het Nederlands toch wel heel wat minder te vinden online. Als ik op zo een manier iemand verder op weg kan helpen met de computer of om gitaar te spelen en meer zal mij dat enorm veel plezier doen. Zo weet je nu al een beetje meer wat de bedoelingen zijn dat ik heb met deze site te maken, een hobby voor hobby’s!, het kan je al eens een boost geven om af en toe eens langs te komen om te zien waar ik mee bezig ben of wat ik heb gepost! Beter nog, je kan de site volgen zodat je word gemeld als er iets nieuws bijkomt. Tot later en vele groetjes,

rickysas

Categorieën: Geen categorie

Een gedachte over “blijven leren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: