spoed

Tussen half elf en elf uur gaat mijn gsm af en neem op , het is mijn ma “kan je vlug komen” en weer afgesloten. Vlug schoenen en mijn jas aan en nog twee maal mijn gsm van ma zonder antwoord. Ik vlug naar het café en ze zat daar volledig bebloed in het gezicht en heel veel pijn aan haar arm. Toen ze de hond in de auto wilde doen om naar huis te gaan geeft de hond een kat gezien en door het geweld van de hond is men ma gevallen buiten op de parking en heeft ze via de lege bakken weer recht geraakt,(gelukkig) en ze heeft me kunnen bellen. Heb naar de 100 gebeld en de ambulance was vlug ter plaatse. Volgens de foto’s is haar neus op een plaats gebroken en haar arm. Maandag om 8u moet ze naar onze lieve vrouw in Waregem om haar arm te laten opereren en het zit tot dan in de plaaster nu. Dat is dan eens een bericht in spoed, gelukkig komt alles goed. Het is nu 2u30, het zal vlug maandag zijn.

rickysas

 

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Eén gedachte over “spoed”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s