Verjaardag van zoon dat vader niet kent

Jarenlang niet gezien. De laatste woorden van hem in mijn achterhoofd, “ik wil mijn pappa niet kwijt” dat is dan wat er overblijft. Na 23 of 24 jaar? airbrushZo lang al! De kans niet gekregen van de wet om mijn eigen kinderen te kennen. Uitstel en uitstel tot het volledig weg is, gevoel en geld; nee, toch een aantal vette vissen die er wel iets aan hebben verdient in naam van de wet de koning en god (Albert? Ah nee, tis ne nieuwe nu! Phillip, of Fillip. God ? wie, pff) verder gaan met het leven als we nu willen of niet. Dat zal wel het enige zijn dat we goed kunnen doen, denk ik dan want terugkeren kan dus niet. Het enige wat kan is eens denken aan zijn verjaardag en hopen dat alles goed gaat met hem. Van je vader en grootmoeder Albertine, een gelukkige verjaardag

 rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s