operatie geslaagd

Ben deze morgen met moeder naar ziekenhuis geweest en deze namiddag hebben ze haar geopereerd dat volgens de verpleegsters goed is verlopen. Dus moeten we nu afwachten tot morgen denk ik , totdat  de dokter is langs geweest om te weten wat er verder gebeuren moet. Dat zal vooral veel rusten zijn en geduld hebben voor de totale genezing om daarna dan weer te leren gebruiken op een zo goed mogelijke manier he, met oefeningen en de hulp van een masseur en zo, je weet wel é. Ook zal de dokter morgen laten weten wanneer zij naar huis mag en volgens de dokter zei zaterdag zal dat morgen zijn, “maandag opereren en dinsdag naar huis”.Fun Photo Effect 20170406 f7b731376803a08a632564ad5287706d6acfc895

  Aan allen bedankt voor jullie bezorgdheid en de sterkte voor goed herstel dat ons ma werd toegewenst (zal haar de berichten laten zien) en ik laat wel weten hoe het verder gaat, groetjes en tot later

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s