internet en blender

Zo, dan zijn we weer zo ver. Ingeschreven voor de lessen, Haal meer uit internet, en Creatief werken met blender. Benieuwd waar dat allemaal zal over gaan. Instagram? Facebook? Twitter? Google+?Crowdfire? Medium Daily Digest? Pinterest? Linkedln? You Tube? En nog een hele pak erbij, Yours? Tumbrl? Pay Pal! Nee, dat niet dat is om te betalen . wie weet, het kan zijn dat dat wel aan bod zal komen in de les van internet en ook een aantal van die sociale media dat ik daarnet opsomde zal wel een les in beslag nemen, wat nog meer zal zijn dan wat ik persoonlijk nu al weet van het internet is voor mij een raadsel. We zullen wel in februari. Ik kijk er dus al zeker naar uit. Denk wel dat de lessen zullen doorgaan want we zijn naar mijn weten al met vijf personen ingeschreven, er zullen er wel nog zijn met interesse voor het internet. Waar ik een beetje voor vrees is dat de andere cursus waar ik voor ben ingeschreven dan weer niet zal doorgaan, daarom doe ik nu nog eens een oproep voor allen die zouden willen leren werken met een programma waar je een tekenfilmpje kan maken auto’s laten rijden of ventjes laten rondlopen, de wijzers van een horloge laten ronddraaien, mooie sculpturen maken en noem maar op wat nog allemaal kan met Blender !! (videospelletjes maken, enz…). Je kan je dus nog inschrijven

 CVO Miras Waregem,

het eerste deel van de opleiding verdiepen we ons in de werkomgeving en de basistechnieken van het modelleren. We bouwen eenvoudige huizen, kastelen, flessen en damborden, bekende logo’s, low poly werelden en een eenvoudig interieur.

 

Inhoud

 • Kennismaking met de werkomgeving
 • Werken in een 3D-omgeving
 • Basisobjecten

 • Selecteren
 • Transformeren in object- en editmode
 • Proportioneel wijzigen
 • Werken met curven – logo’s tekenen
 • Materialen toekennen aan objecten
 • Textures toepassen op materialen
 • Verlichting en camera instellen
 • Het renderen voorbereiden
 • Inleiding tot animatie

 

Blender 3D is gratis opensourcesoftware die zowel onder Windows, Mac als Linux kan werken.

inschrijven?, Doen!!!

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s