examen en meer?

zelffoto (2)

Examen van autocad denk ik redelijk goed doorstaan? Ja, moet eerlijk zeggen dat ik wel iet wat hulp heb gekregen van mijn buurman in de klas. Toch had ik wel al een heel stuk ver bereikt vindt ik van mezelf. Vooral als je weet dat ik echt wel van helemaal onderaan ben gestart aan zo een lastige cursus, echt zelfs van onder 0 zou ik durven zeggen maar ben wel tevreden van de inzet dat ik heb gedaan tijdens de hele cursus. Ik heb er veel aan bijgeleerd en niet alleen over autocad. Ik vond het dan wel ook heel leuk om doen en als de cursus creatief werken met blender niet zou doorgaan schrijf ik me dan wel in voor de tweede sessie van de cursus autocad. In geval blender van start zou gaan wilt niet zeggen dat autocad verleden tijd is voor mij. Nee, ben wel van plan om verder te tekenen met dat programma om verder te evolueren en later dan den draad weer oppakken om toch de overige cursussen ervan te vervolledigen. Morgen normaal nog een test voor Word1, dat zal wel beter lukken, en dan verder naar “meer bereiken op het internet”.

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s