autocad 2

Internet en Autocad2,

Zal het zijn in plaats van Internet en Blender. Ergens vind ik het heel spijtig dat blender niet doorgaat en aan de andere kant zijn de proefwerken voor Autocad echt heel goed verlopen dat het zou zonde zijn dat ik niet zou verder doen met Autocad. Hopen dus dat Creatief werken met Blender de volgende keer toch wel doorgaat Ik denk dat het probleem is dat er weinig zijn die zich inschreven voor die cursus omdat er veel mensen zijn die dat wel graag willen leren en dat dus ook wel doen maar dan via internet gewoon omdat vele mensen nog niet weten dat die cursus kan worden gevolgd in een school met begeleiding van een leraar dat ervaring heeft met dat programma, en dat leert volgens mij toch veel vlotter en makkelijker dan dat je alles zelf moet uitzoeken via filmpjes op YouTube dat je wel 6 of 7 keer moet bekijken vooraleer je het een beetje lukt om ook iets te bereiken in dat dat je wilt doen. Nu hebben we dus weer een half jaar om mensen te laten weten dat die mogelijk er is en kunnen we hopen dat er dan wel genoeg mensen die het willen leren de weg naar de klas vinden.

Fout
Deze video bestaat niet

Dat zijn dan mijn eerste pasjes in Blender en zal dus wel verder zoeken om meer te bereiken, en ondertussen volg ik verder Autocad dat ik ook kan gebruiken om tekeningen van Autocad in Blender te inporteren en die dan daar in verder te bewerken.

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Eén gedachte over “autocad 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s