een uur meer of min de winkel moet draaien

we zijn weer zo ver, het uur veranderen deze nacht en een uur minder slapen zegt iedereen dan? voor die dat naar het werk gaan kan dat wel zo zijn omdat je een verplichting hebt om op te staan maar als je kan mag je natuurlijk een uurtje vroeger onder de wol kruipen. ja , als je geen verplichting hebt om laat wakker te zijn he.

 

ik heb mij een boek gekocht van WordPress om toch iets meer te kunnen doen met mijn website, zo wil ik er een winkeltje voor instrumenten in steken dat echt wel een beetje in het oog valt voor personen die welgemeende interesse hebben om muziek te maken. vandaag is er iemand langsgekomen van uit Hulst in Nederland om naar een gitaar te kijken dat ik te koop heb aangeboden op een tweedehandssite en die ging nog verder naar Roeselare om een andere gitaar te zien vertelde hij me. ik heb er niets meer van gehoord en of hij die gitaar in Roeselare heeft gekocht of niet weet ik niet. hij was wel onder de indruk omdat er zo veel gitaren in mijn huis staan. zo heb ik hem ook die laten zien dat klaar is voor verkoop hoewel toch een stuk goedkoper dan de gitaar waar hij was voor gekomen. goedkoper omdat de toets met beschilderde hout is gemaakt en niet in een goeie stevige houtsoort. voor 35 € mag die gitaar dus de deur uit.

rickysas

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: