wat eten we morgen?

mmm dat is lekker

hé keppe

keppe nog eens laten verwateren met wat lekkere menu’s? ja dat is een goed idee. keppe? , iemand dat we zo noemen in het café van mijn ma omdat zij altijd keppe zegt tegen haar man voor alles en nog wat. (Klinkt wel lief en gemeend in de oren hoor). Als ik binnen kom in het café met plaatjes in mijn handen dat ik heb gekocht in de marketwinkel niet ver af van waar ik woon zal keppe wel zeggen “rikske heeft weer lekkere menu’s gaan kopen voor deze middag”. En dan kan ik wel niet anders dan die eens gaan tonen he en dan zegt ze “ mmm dat ziet er lekker uit, KIJK KEPPE, we gaan dat ook een keer moeten gaan halen é! Dat ziet er lekker uit, krijg goesting om op te eten als ik er naar kijk” en manlief kijkt er eens naar en stemt er als een volwaardig levensgenieter volledig mee in dat ze gelijk heeft en laat haar weten dat ze dat ook wel eens gaan kopen. Wat eten we vandaag? Gelijk het wat is, 

als het maar lekker is!!

rickysas

 

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: