maanden

12 Maand in een jaar.

eventjes nadenken om een eigen kalender te maken voor volgend jaar; dit jaar heb ik

mei 2017eentje gemaakt van de maand mei ingekaderd voor mijn broer zijn verjaardag. die voor mij volgend jaar zou er één zijn voor in mijn huis en ben er dus wel al vroeg bij om mee te starten he want ken je dat, jaja    “ik ga dan eens” hé!? zeker weten dat je er met kerst nog eens aan denkt en zegt, ti juste!, ik ging… en dan komt er ook niets meer van. daarom begin ik er maar nu al aan. hier zijn een aantal ideeën dat zou kunnen. 

die prentjes heb ik ook op pinterest geplaats op het bord maanden

rickysas

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: