NIEUW KOPKE

magix photo designer

 

WIN_20180509_10_23_48_Pro_kopiewwxµ

niet alleen is mijn haar geknipt, ben ook bezig aan het knippen in foto’s om te leren werken met de programma’s dat ik op mijn computer heb staan want als je er niet iets kan mee maken is het verloren geld dat is uitgegeven om niets mee te doen. het begint toch wel een beetje te lukken

 

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s