het vriendje van blacky

Wandelen!

is het liefste dat blacky doet, vooral de momenten dat hij zijn vriendje ontmoet en hij kent heel goed de auto van het baasje van boomer, en als de poort open is omdat hij die daar zijn voor hun werk gaat blacky al heel vlug die kant op lopen om rond te kijken achter zijn vriend DSCN0268

en die ligt ook al op de loer naar de komst van onze blacky. Het is steeds weer een blijde weerzien van elkaar, echt mooi om te mogen beleven, de vriendschap van dieren. DSCN0259

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s