ingeschreven!

miras

voor september ben ik dan weeral ingeschreven om mijn kennis om met de computer te werken te verbeteren en staat het al vast dat ik de volgende module voor autocad zal volgen en ook multimedia 1, waarvan ik dacht dat mediamarkt en vandenborre en Carrefour en doe maar verder multimedia was, ben ik dan mis. Zal wel zien in de klas hé. Ook schreef ik mij in voor PowerPoint. want in de les word kwam dat eens langs en ik vond dat wel leuk en wilde daar toch wel het één en ander mee doen dat ik mij er uit eigen beweging meer heb toe geleerd en ben er zeker van dat dat met begeleiding van een leraar alleen maar ten goede kan komen, daarom eens iets te SELRES_c5004be9-bde2-4d21-81f6-5f55e9cf71bdlaSELRES_c5004be9-bde2-4d21-81f6-5f55e9cf71bdten zien deze link

https://1drv.ms/p/s!ApMs9YBXNBA0g2J1bNUnz5wY6Us7

 

 

rickysas

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: