ziekenhuis

woensdag 10 oktober naar het ziekenhuis in Kortrijk voor een operatie aan mijn been, men zal er een pak ijzerwaar wegnemen om dan later een nieuwe knie te kunnen plaatsen en ik hoop dat alles goed verlopen zal en vooral dat de pijn veel ermee weg is zodat ik weer meer zin heb om meerdere plezante dingen te doen in het leven. Door dat spijtig voorval ben ik niet kunnen starten met avondschool waar ik voor ingeschreven was, jammer maar we kunnen er niets aan veranderen het is nu eenmaal zo en we moeten het leven nemen zoals het komt, verder zien we wel

rickysas

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s