blender 2,8

mijn nieuw logo gemaakt met blender 2,8

eindelijk is het er van gekomen dat ik les kan volgen om te leren werken met blender 3d bij CVO Miras in Waregem waarvoor ik me tot 4 x heb voor ingeschreven voor dat het door kon gaan zo dat er genoeg leerlingen waren om de lessen te volgen, ondertussen ben ik al met de tweede reeks gestart en is de eerste reeks ook weer op gang, dat wilt zeggen dat blender meer in de aandacht komt als een volwaardig 3d bewerkingspakket om te modeleren, animatie en games en nog veel meer mee te maken, Zo heb ik ondertussen een ontwerp gemaakt van batmanlogo als muurverlichting en gewoon een koffiemok dat ik heb gemaakt volgens de beschrijving van een workshop in een maandblad (c’t it-magazine) en natuurlijk in de les al vele mooie en leuke ontwerpen gemaakt en veel bijgeleerd, Doordat ik zo hard bezig was met leren maakte ik geen tijd meer voor mijn website maar daar komt dus verandering in en is er weer meer nieuws op komst, zal dus zeggen met een knipoog (>-)Tot later

Gepubliceerd door

rickysas

Ricky is my call name, my hobbies are airbrush, guitar play keyboard, writing songs, guitar and computer Plaatslayer design syringes were my hobby, passion and work until I had an accident so I could not exercise my profession anymore. Fortunately, I had several hobbies that I can still build on. Singing songs and singing songs, I play guitar and keyboards, and the computer has come short. Oh yeah, can make signs and guitars too, and I'm always willing to learn. Currently I'm running computer lessons at cvo waregem adult education.In September I will start a course autocad 2d, be 1 and creative with blender in a school here in the region where I live in Belgium.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s