OVER ALLES EN NOG WAT

Leren, leren en nog eens leren,

je kan veel leren maar echt niet van alles en nog wat, wel veel. Dan is er wel tijd voor nodig, in sommige gevallen geld maar vooral de wil om. Als je echt de wil hebt om iets te leren is dat al een stuk makkelijker om er mee te starten; makkelijker maar daarom niet eenvoudiger. Graag zou ik leren werken met het programma 3ds max van autodesk, geloof me , het is enorm moeilijk en ingewikkeld. Online vind ik wel leerstuf genoeg en de heb ik ook om te leren daarom volg ik al lessen voor autocad en ik was een leek voor dat programma, ik wist al geen kanten hoe er kon aan beginnen of wat mee te maken en met begeleiding en de steun van de leraar en de medeleerlingen in de klas lukt het mij toch wel iets uit te halen en om er wat mee te bereiken . Ik sta zelfs zelf verstomd van mijn kunnen. Het zal ook wel helpen denk ik omdat ik me er erg in amuseer en een plezier vind dat het mij om te doen naar mijn kunnen dan wel. Voor mij is het een hobby en heb ik het niet nodig voor mijn beroep verder op te bouwen zoals vele andere dat wel van belang is. Ik ben wel heel erg op zoek naar mogelijkheden om 3ds max te kunnen leren in een school of van iemand in privé en heb nu wel een school gevonden waar dat kan alleen is het echt heel veel geld om die lessen te mogen bijwonen. Als je het berekend komt het op een 25€ per uur en het gaat over 10 avonden les, ook niet echt bij de deur. Alhoewel, naar Roeselaere is nu wel niet echt zo ver voor me, ik heb tenslotte een auto. Zit dus wel met veel twijfels en vragen en? Niet makkelijk, zal zien wat ik er kan aan of mee doen. Eerst zal ik denk ik nog eens goed mijn hersens moeten pijnigen vooraleer ik er mee door kan. Als het dit jaar niet lukt wil dat niet zeggen dat het volgend jaar niet zal lukken hé? Ondertussen zoek ik online en in boeken, tis te zeggen 1 boek dat ik heb gevonden in de kringloop, ja en ik blijf zoeken want ik wil er echt mee leren werken. Als er iemand een boek van 3ds max te veel heeft mag die mij dat altijd laten weten. Zou enorm welkom zijn. Groetjes,

rickysas